+358 451 368 732 piia@europeanevent.fi

Om Oss

European Event & Conference AB grundades i Stockholm i december 2007.
Vi marknadsför och säljer golf – och konferensresor till olika delar av världen. Vi har sedan flera år utmärkta kontakter i Balticum i Belek, Turkiet och framför allt på Costa del Sol i Spanien och i Thailand.
Vårt nya segment konferensresor har emottagits mycket väl och vi erbjuder nu konferensresor med eller utan golf till flera destinationer ute i Europa.

Företaget representeras av Piia Heinonen och Folke Nyberg.

Piia ansvara i första hand för vår försäljning och marknadsföring i Finland. Hon har en mycket gedigen kunskap om våra destinationer, hon tror på personlig service, är noggrann och vet vad golfare och konferensarrangörer vill få ut av sina resor och arrangemang för att dessa ska bli lyckade.
Piia har besökt alla de hotell och spelat de flesta av de golfbanor vi presenterar i vårt program. Hennes favorit golfland är Skottland, Irland/Nordirland och favorit golfbanan heter Western Gails.

Folke har arbetat med golf och golfresor i över 30 år. Han grundade Kungsängen Golf Club tillsammans med sin yngre bror Peter Nyberg och drev anläggningen i 20 år. Han har arbetat som Director of Golf i Thailand och Litauen samt varit verksam i olika Finska golfprojekt bl.a Linna Golf på Vanajanlinna. Han har och har haft golf konsult uppdrag för Tourism Authority Thailand, Tourism Ireland, Spanska Turistbyrån, Tallink Silja, Golf Tours Turkey och nu senast för Albayt Alcaidesa i Spanien.
Golfresor har Folke med stor framgång arrangerat sedan mitten av 80-talet. Han har spelat golf i över 20 länder och i stort sett på alla de golfbanor som vi presenterar i vårt program. Folkes favorit golfland är precis som Piias Irland/Nordirland och favorit golfbanan heter Doonbeg.